Naar nieuwsoverzicht

Enksail Orion Launch Weekend 20 april

Samen met opdrachtgevers Paul en Sheryl, presentators van Distant Shores, organiseren we een Launch Weekend om te vieren dat de Enksail Orion 49 af is. Op zaterdag 20 april vindt er een feestelijk programma plaats bij ons op de werf, met onder andere een speciaal diner en een scheepsdoop. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Distant Shores
De Canadese Paul en Sheryl Shard van Distant Shores zijn bekend door hun zeilvideo’s op televisie en YouTube. Ze hebben in 30 jaar al vele landen aangedaan en zeeën bevaren met hun zeiljachten. Hun belevenissen en video’s over specifieke onderwerpen aan boord delen ze met volgers van over de hele wereld. En zo ook over de Enksail Orion 49. Paul en Sheryl nemen kijkers mee in hun ervaringen en vertellen hoe het is om een semi-custom built zeiljacht te laten bouwen bij Gebroeders van Enkhuizen. De video’s zijn hier te bekijken.

Alle kennis en ervaringen die ze hebben opgedaan tijdens het zeilen, vraagt ook om een zeiljacht dat hieraan tegemoetkomt. Zo zijn ze bij de Enksail Orion 49 terechtgekomen. Een aluminium zeiljacht met hybride voortstuwing dat het mogelijk maakt om te voldoen aan de eisen van hun voortdurende wereldwijde avonturen. De bouw ervan is bijna voltooid en dat vraagt om een feestelijke scheepsdoop met aanvullend programma.

Programma
Het Enksail Orion Launch Weekend start op zaterdag 20 april vanaf 10:00. U bent welkom aan boord van de Enksail Orion 49. Paul en Sheryl van Distant Shores leiden u graag rond. Maar er zijn mogelijk ook andere zeiljachten te zien waarbij u aan boord kunt stappen. Neem daarnaast ook een kijkje bij KM Yachtbuilders in Makkum die een open dag organiseren.

’s Avonds begint het feestelijke programma. Vanaf 18:30 bent u van harte welkom om te genieten van een gezellige avond in de prachtig versierde tent bij ons op de werf. Om ongeveer 19:00 is het tijd voor een glaasje champagne, want dan vindt de officiële scheepshoop plaats. Er is een dominee aanwezig om het schip te dopen. Daarna volgt een heerlijk buffet met divers eten om uit te kiezen waaronder verschillende salades, culinaire hoofdgerechten zoals kip in wijnsaus en stoofpot van rundvlees, en allerlei bijgerechten. We sluiten het diner af met een verrassend lekker toetje. Tickets voor deze feestelijke avond kunt u hier kopen.

Agenda

Zaterdag 20 april

10:00-17:00Open dag met rondleiding aan boord Gratis toegang
18:30-22:00
Diner en scheepsdoop Koop hier uw ticket

Praktische informatie

Aanmelden: Zou u ons willen laten weten wanneer u aanwezig denkt te zijn? Dit kan door te mailen naar info@gebrvanenkhuizen.nl.
Locatie: Bij ons op de werf (Strânwei 11, 8754 HA Makkum).
Ticketverkoop: De ticketverkoop kunt u vinden via deze link.

Graag tot dan! Hopelijk zien we u de 20ste!

Naar nieuwsoverzicht