Jachtbouw

Gebroeders van Enkhuizen is exclusieve bouwer van Enksail, Enkcraft en Sossego Yachts. Ook bouwen wij volledig custom jachten.

Enksail Yachts

“Fun to sail in comfort and safety”. Enksail zeiljachten zijn ideale explorer- en tourzeiljachten.

Enkcraft Yachts

“Small Super Yachts, where the owner can still be the skipper”. Motorjachten van Enkcraft staan voor comfort en kwaliteit.

Sossego Yachts

“Flirting with nature”. Sossego Yachts is een lijn snelvarende aluminium motorjachten van 22 tot 30 meter.

Het bouwproces

Al onze jachten zijn custom. Dit houdt in dat u als opdrachtgever grote invloed heeft op de uitrusting, lay-out en styling. Uiteraard zullen wij u bijstaan met al onze ervaring om uw wensen weloverwogen te vertalen in het jacht. Wij streven ernaar om samen met u uw droomjacht te bouwen. Vaak horen wij van opdrachtgevers dat het bouwtraject bijna zo leuk is als het varen zelf.

Aftersales

Onze betrokkenheid houdt niet op bij de oplevering. Als allround jachtservicebedrijf bieden wij u meer dan alleen jachtbouw. Veel van onze jachten keren jaarlijks terug voor winterberging en onderhoud. Maar ook service buiten de Nederlandse landsgrenzen is mogelijk. Wij zullen u na de jachtbouw zo lang u dat wenst met raad en daad bijstaan met service/onderhoud aan uw jacht.