ONZE SERVICES

Op onze locatie in het Friese Makkum hebben wij een goed uitgeruste werkplaats, een jachthaven en een botenkraan. Hier verlenen wij allerlei jachtservices. Bovendien heeft onze locatie een directe vaarverbinding met het IJsselmeer.. Gebroeders van Enkhuizen is een HISWA Certified Allround Yachtservice bedrijf.

Scheepsmotoren

Gebroeders van Enkhuizen is een van de grootste officiële Yanmar dealers van Nederland. U kunt bij ons terecht voor services, onderhoud, revisies en nieuwe/gebruikte scheepsmotoren & onderdelen. Naast de levering van scheepsmotoren kunnen wij ook de complete inbouw en installatie verzorgen. Wij zijn het serviceadres voor de pleziervaart, maar hebben ook een expertise voor de zwaardere Yanmar scheepsmotoren. Zo zijn wij het vaste adres voor veel beroepsmatige vaartuigen.

Installatie & betimmering

Heeft u een storing of wilt u iets aan boord aanpassen of moderniseren? Dan kunnen wij u daarbij helpen. Als bouwer van complete jachten hebben wij ervaring met vrijwel alle installaties aan boord. Gebroeders van Enkhuizen staat bekend om overzichtelijke, toegankelijke en doordachte installaties. Op onze werkplaats hebben wij een uitgebreide timmerafdeling. Deze timmerafdeling heeft ruime ervaring met zowel moderne als klassieke betimmeringen.

Jachthaven

Gebroeders van Enkhuizen heeft een ruim opgezette jachthaven met 35 ligplaatsen, allen voorzien van walstroom. De haven bevindt zich op loopafstand van het gemoedelijke centrum van Makkum. Op onze haven vindt u een prima douche- en toiletgelegenheid. Ook is er een wasserette met wasmachine en droger. Verder is er een oplaadpunt voor elektrische auto’s, gratis WIFI en een AED. Ook passanten zijn welkom.

Winterberging

Uw jacht kan bij ons zowel buiten als in de hal overwinteren. Echter is onze hal momenteel volledig gereserveerd. Uiteraard kunnen wij als allround jachtservicebedrijf dan ook de benodigde werkzaamheden uitvoeren. Gedurende het vaarseizoen kunnen we uw jacht ook stallen. Zowel voor korte als voor langere perioden.

Botenkraan en kar

Wij hebben een botenkraan die tot veertig ton kan liften. Onze botenkraan heeft een open constructie, waardoor wij uw jacht ook met staande mast aan wal kunnen zetten. Onze botenkraan wordt ingezet voor inspectie hijsen en winterberging. Het is ook mogelijk om uw jacht voor kortere periode aan land te zetten voor bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden.

Onze tarieven

Bent u geïnteresseerd in een van onze jachtservices? Neem dan gerust contact met ons op. Onze werkzaamheden voeren wij uit op basis van nacalculatie. Voor onze jachthaven, winterberging en botenkraan hanteren wij vaste tarieven. Deze vindt u door op onderstaande knop te drukken.