Naar nieuwsoverzicht

Enksail Orion Experience

Wij nodigen u van harte uit voor de Enksail Orion Experience op zaterdag 2 september. Op deze dag kunt u de allereerste Enksail Orion 49 in aanbouw bezichtigen. Leer de opdrachtgevers kennen en ontdek wie de vakmensen zijn achter de Enksail Orion. Loop ook rond in de mock-up waar vanuit het interieur wordt opgebouwd en stap aan boord van het casco.

Wanneer: zaterdag 2 september tussen 10:00 en 16:00
Waar: bij ons op de werf (Strânwei 9, 8754 HA Makkum, “Loods 1”)
Aanmelden: stuur een mail naar info@gebrvanenkhuizen.nl

Ontmoet Distant Shores
De nieuwe Enksail Orion 49 met hybride voortstuwing bouwen wij voor Paul en Sheryl Shard van Distant Shores. Het Canadese echtpaar is bekend door hun zeilvideo’s op televisie en YouTube. Ze hebben al vele landen aangedaan en zeeën bevaren met hun zeiljachten. Hun belevenissen en video’s over specifieke onderwerpen aan boord delen ze met volgers van over de hele wereld. En zo ook over de Enksail Orion 49. Paul en Sheryl nemen kijkers mee in hun ervaringen en vertellen hoe het is om een custom build zeiljacht te laten bouwen bij Gebroeders van Enkhuizen. De video’s zijn hier te bekijken: https://www.youtube.com/@DistantShoresTV.

Tijdens de Enksail Orion Experience zijn Paul en Sheryl aanwezig om u te vertellen over hun nieuwe zeiljacht. Daarnaast vinden er twee sessies plaats waarbij wij in gesprek gaan met Paul en Sheryl over hun mooiste zeilervaringen, de do’s en dont’s bij het bouwen van een nieuw schip, de hybride voortstuwing en andere techniek en alle vragen die vanuit het publiek gesteld worden. De sessies beginnen om 11:00 en 14:00.

Over de Enksail Orion
Veiligheid gecombineerd met zeilprestaties en comfort, dat is waar de Enksail Orion voor staat. Dit aluminium zeiljacht kenmerkt zich door het ruime dekhuis waardoor het bovendeks fijn vertoeven is. De variabele diepgang maakt het schip geschikt voor zowel de binnenwateren als het wad/zee.

Aanmelden
Wij hopen u te mogen verwelkomen op 2 september. In verband met het verwachte bezoek vragen wij u om zich aan te melden door te mailen naar info@gebrvanenkhuizen.nl. Zien we u dan? Koffie en Fryske oranjekoeke staan klaar.

Naar nieuwsoverzicht