Sossego

Flirting with nature

If you want to sail fast in a beautifully
designed yacht with every comfort,
then this is your yacht!

 • Sossego Comfort 22
  Sossego Comfort 22
  De Sossego Comfort 22 combineert maximaal comfort met minimaal onderhoud. Dit jacht vormt een elegante verschijning, of u nu de Middelandse Zee bevaart of de Noord-Europese wateren.
 • Sossego Sport 23
  Sossego Sport 23
  Technisch gezien is de Sossego Sport 23 een hoogstandje en, in combinatie met haar looks, vormt dit jacht werkelijk een lust om mee te varen. Dankzij de twee dieselmotoren van elk 1100 pk kan een snelheid van boven de 40 knopen kan gemakkelijk bereikt.
 • Concept Sossego Comfort 30
  Concept Sossego Comfort 30
  Er wordt nog de laatste hand gelegd aan de finale details van de Sossego Comfort 30. Maar, afgaand op de eerste ontwerptekeningen, kan met zekerheid gesteld worden dat dit schip wederom een bijzonder fraai gelijnd jacht wordt.

Van der Valk Maritiem

Van der Valk Maritiem begon met de bouw van het eerste Sossego yacht in 2005. Dit gebeurde in nauwe samenwerking met de Gebroeders van Enkhuizen. Jachtbouw Gebroeders van Enkhuizen is ontstaan vanuit een, in 1992 opgericht, jachtinstallatie en – servicebedrijf vanuit het Friese Makkum. Ze bouwen sinds 1999 complete motor- en zeiljachten op hun eigen werf en dragen zorg voor de beste kwaliteit. Dat ze oorspronkelijk uit de jachtinstallatie-branche komen, vindt u terug in de zorgvuldige afwerking van de schepen. Niet alleen aan de buitenkant, die fraai en netjes is afgewerkt, maar ook achter de schermen van de boot. Zo is de technische installatie tot in de puntjes verzorgd.

VdV_Maritiem_logo_PMS_1kopie

Sossego 3D TOUR

3D TOUR Sossego 22