Yanmar motoren

Voor elk onderdeel van uw jacht gaan we voor de beste kwaliteit en oplossing. Dat geldt zeer zeker voor de motoren.

De afdeling motoren van Gebroeders van Enkhuizen is gespecialiseerd in het repareren, reviseren en onderhouden van scheepsdieselmotoren, keerkoppelingen, sterndrives, generatorsets, hydrauliek en voortstuwingssystemen van motor- en zeiljachten.

Gebroeders van Enkhuizen: Yanmar

Dealer en distributeur

Wij zijn officieel dealer voor Yanmar scheepsmotoren. Deze motoren zijn speciaal ontwikkeld of doorontwikkeld voor de maritieme sector en voldoen aan de strengste emissie-eisen die de komende jaren zullen gaan gelden.

Onderhoud, reparatie en service

Preventief onderhoud van uw motor is van groot belang. Daarom staan wij voor snelle reparatie en goede service. Naast onze uitgebreide werkplaats is het ook mogelijk om de reparatie op locatie uit te laten voeren door onze ervaren en professioneel opgeleide monteurs.

Wereldwijd servicenetwerk

Vanzelfsprekend beschikt Yanmar over een uitgebreid en internationaal servicenetwerk, zodat u waar dan ook ter wereld kunt rekenen op service van het allerhoogste niveau.

Locatie aan het water

Sinds 2011 hebben de Gebroeders van Enkhuizen hun faciliteiten behoorlijk uitgebreid en beschikken nu over een fraaie jachthaven op loopafstand van het dorp Makkum. De jachthaven is maar klein en heeft zo’n 30 ligplaatsen maar is wel voorzien fraaie douche en toilet ruimtes, wasserette , ruilbibliotheek en gratis WIFI, natuurlijk bent u ook als passant van harte welkom op onze haven.

Testen en reviseren

Met onze gespecialiseerde monteurs voeren wij in onze goed geoutilleerde werkplaats, maar ook wereldwijd, service en reparaties uit aan alle Yanmar scheepsmotoren. Wij beschikken  over een Piper 2400 testbank. Op deze testbank kunnen motoren van 10 t/m 600 Pk worden getest op:

 Vermogen
 Koppel
 Turbodruk
 Uitlaatgastemperatuur
 Oliedruk

Bij al onze gereviseerde motoren wordt een testrapport geleverd, hetgeen u en ons de garantie geeft om uw gereviseerde motor probleemloos en voor jarenlang plezier terug te plaatsen in uw boot.

Servicebussen

Heeft u onverhoopt motorpech nabij de Nederlandse wateren, dan is het goed om te weten dat we over servicebussen beschikken. Wij komen dan naar u toe met een bus die voorzien is van alle benodigde equipment. Uiteraard is er ook een gespecialiseerde monteur aan boord van de bus zodat we u ter plekke kunnen helpen en u zo snel mogelijk weer de meren, rivieren, kanalen of zee op kunt.

Onderdelen

Heeft u voor uw Yanmar motoronderdelen nodig dan sturen wij deze ook graag aan u toe.
Als u duidelijk vermeld welke onderdelen voor welke motor u nodig heeft zorgen wij dat deze bij u thuis geleverd zullen worden, dit nadat wij u eerst geïnformeerd hebben over de kosten hiervoor.

Gebruik voor de bestelling ons email adres info@gebrvanenkhuizen.nl

Voor standaard serviceonderdelen kunt u ook terecht in onze webshop.

Yanmar in het kort

Yanmar, met ruim 16.000 werknemers wereldwijd, bouwt sinds 1912 dieselmotoren. Vanaf de oprichting heeft het familiebedrijf meer dan 18 miljoen dieselmotoren gefabriceerd, met vermogens variërend van 4 tot 5.000 PK. Motoren die steeds weer een nieuwe standaard zetten voor topprestaties,betrouwbaarheid en kwaliteit.

Tweedehands jachten

Even kijken bij onze tweedehands jachten?

Tweedehands jachten

Tweedehands motoren

Even snuffelen tussen onze tweedehands motoren?

Tweedehands motoren

HISWA Boatshare

Belangstelling voor het delen van een boot?

HISWA Boatshare