Yanmar motoren

Voor elk onderdeel van uw jacht gaan we
voor de beste kwaliteit en oplossing.
Dat geldt zeker voor de motoren.

YANMAR MOTOREN

Onderdelen bestellen

Heeft u voor uw Yanmar motoronderdelen nodig? dan sturen wij deze graag naar u toe. Als officiële dealer hebben wij de beschikking over een grote voorraad Yanmarproducten. Voor standaard serviceonderdelen verwijzen wij u naar onze webshop. Heeft u specifieke onderdelen nodig die niet in onze webshop staan? Dan kunt u uw bestelling mailen naar info@gebrvanenkhuizen.nl. Als u duidelijk vermeld welke onderdelen voor welke motor u nodig heeft zorgen wij dat deze bij u thuis geleverd worden, nadat wij u eerst geïnformeerd hebben over de kosten.

Yanmar webshop

Yanmar en Gebroeders van Enkhuizen

Wij zijn officieel dealer van Yanmar scheepsmotoren. Deze motoren zijn speciaal ontwikkeld en doorontwikkeld voor de maritieme sector en voldoen aan de strengste emissie-eisen die de komende jaren zullen gaan gelden. Yanmar bouwt sinds 1912 dieselmotoren, sinds de oprichting heeft het familiebedrijf meer dan 18 miljoen dieselmotoren gefabriceerd, met vermogens variërend van 4 tot 5.000 PK. Met onze gespecialiseerde monteurs voeren wij service en reparaties uit aan alle Yanmar scheepsmotoren.

Commerciële vaart

Onze motorenafdeling onderhoudt en repareert zowel Yanmar motoren voor particulieren als voor de commerciële vaart. Veelal gaat het hierbij om onderhoud en reparaties van snelvarende schepen. Zo onderhoudt en repareert Gebroeders van Enkhuizen onder meer snelvarende politieschepen, watertaxi’s en peilboten.

Wilt u meer weten over Yanmar

Wilt u meer weten over Yanmar motoren of onderhoud en reparaties? U vindt onze werf op Strânwei 11 in Makkum. Wij maken graag tijd voor u om alle mogelijkheden met u door te nemen. Voor bestellingen van onderdelen kunt u terecht in onze webshop of mailen naar info@gebrvanenkhuizen.nl.

+31 515 23 26 65
Stuur een mail
Gebroeders van Enkhuizen