Sossego

Flirting with nature

SOSSEGO SPORT

Het begint allemaal met een mooi idee

Snelvarende schepen zijn er genoeg, maar een fraai gelijnd jacht naar de eisen van de hedendaagse, kritische consument bestond nog niet in de Nederlandse jachtbouw. Dat was voor Van der Valk Maritiem, geestelijk vader en bouwer van de Sossego, reden om een samenwerking aan te gaan met Mulder Design die het eerste ontwerp voor de Sossego lijn tekende. Dit werd vervolgens uitgevoerd door de Gebroeders van Enkhuizen uit Makkum. De basis van Gebroeders van Enkhuizen is designerjachtbouw en daarmee vormt dit driemanschap een logische en succesvolle combinatie.

De kern van Sossego Yachts

Sossego Yachts is een lijn snelvarende aluminium motorjachten van 22 tot 30 meter, geheel van Nederlandse makelij. De Nederlandse jachtbouw heeft internationaal een uitstekende reputatie en behoort tot de top van de wereld. Ze staat bekend om haar vakmanschap, innovatie en uitzonderlijke expertise. De materialen die gebruikt worden en de uitrusting van de jachten zijn van een zeer hoge kwaliteit.

Wij bouwen uw droom

Een Sossego Yacht wordt gebouwd in aluminium en heeft een zeer goede rompvorm, wat mede zorgdraagt voor het comfortabele vaargedrag. Elk jacht is custom-built. Dat houdt in dat u inspraak hebt in het interieur, de stijl en de houtsoort. Logisch, want het is uw droom. Elke Sossego weerspiegelt dan ook de persoonlijke touch van de eigenaar. U zult versteld staan van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden én we maken waar wat we beloven.

“When a man comes to like a sea life
he is not fit to live on land.”

Dr. Samuel Johnson, Writer

Sossego Sport 23

Een fantastisch snelvarend motorjacht, maar ook een echte funboot. De Arnessen aandrijving zorgt voor de juiste trim. Daarnaast waarborgt het perfecte onderwaterschip een goede zeegang en een mooie glijvaart. Een snelheid van boven de 40 knopen kan gemakkelijk bereikt worden dankzij de twee dieselmotoren van elk 1100 pk.

0

Het schip vaart zeer comfortabel, heeft een prettige zeegang en is goed manoeuvreerbaar. In technisch opzicht is de Sossego Sport 23 een hoogstandje en in combinatie met haar looks is dit schip werkelijk een lust om mee te varen.

“My escape is just to get in a boat
and disappear on the water.”

Carl Hiaasen

Wat typeert een Sossego?

  • Ze worden gebouwd in aluminium
  • Ze zijn snelvarend
  • Ze zijn semi-custom built
  • Ze zijn van zeer hoge kwaliteit
  • Ze zijn bijzonder fraai gelijnd
  • Ze zijn geheel van Nederlandse makelij

Onderhoud en service

Gebroeders van Enkhuizen verzorgt niet alleen de nieuwbouw van jachten maar zet zich ook in voor het onderhoud en service van de jachten. Onze werf zal u bijstaan tot vele jaren na de nieuwbouw van het jacht en u helpen met begeleiding en service om het jacht in topconditie te houden. Zo kunt u vertrouwen op jarenlang vaarplezier en zo min mogelijk zorgen. Het bezitten van een Sossego is iets waar u trots op kunt zijn én blijven.

Wilt u meer weten over de Sossego

Wilt u meer weten over de Sossego Yachts? U vindt onze werf op Strânwei 11 in Makkum. Wij maken graag tijd voor u om alle mogelijkheden en wensen met u door te nemen. Of kijk alvast het RTL-programma ‘Life is Beautiful’ terug door hier te klikken.

+31 515 23 26 65
Stuur een mail
Sossego Yachts

Specificaties

Bekijk al onze jachten

Van der Valk Martiem

Van der Valk Maritiem begon met de bouw van het eerste Sossego yacht in 2005. Dit gebeurde in nauwe samenwerking met de Gebroeders van Enkhuizen. Jachtbouw Gebroeders van Enkhuizen is ontstaan vanuit een, in 1992 opgericht, jachtinstallatie en – servicebedrijf vanuit het Friese Makkum. Ze bouwen sinds 1999 complete motor- en zeiljachten op hun eigen werf en dragen zorg voor de beste kwaliteit. Dat ze oorspronkelijk uit de jachtinstallatie-branche komen, vindt u terug in de zorgvuldige afwerking van de schepen. Niet alleen aan de buitenkant, die fraai en netjes is afgewerkt, maar ook achter de schermen van de boot. Zo is de technische installatie tot in de puntjes verzorgd.

VdV_Maritiem_logo_PMS_1kopie