Motoren

Voor elk onderdeel van uw jacht gaan we
voor de beste kwaliteit en oplossing.
Dat geldt zeker voor de motoren.

Scheepsmotoren

Motoren en Gebroeders van Enkhuizen

De afdeling scheepsmotoren van Gebroeders van Enkhuizen is gespecialiseerd in het repareren, reviseren en onderhouden van scheepsdieselmotoren, keerkoppelingen, sterndrives, generatorsets, hydrauliek en voortstuwingssystemen voor motor- en zeiljachten. Daarnaast kunnen wij u bij onverhoopte motorpech nabij de Nederlandse wateren bijstaan. Wij hebben servicebussen die voorzien zijn van de benodigde equipment om u weer onderweg te helpen. Wij zijn dealer van Vetus en Yanmar

Yanmar en Vetus dealer

Wij zijn officiële dealer van Vetus en Yanmar scheepsmotoren. Deze motoren zijn speciaal ontwikkeld en doorontwikkeld voor de maritieme sector en voldoen aan de strengste emissie-eisen die de komende jaren zullen gaan gelende. Naast Vetus en Yanmar kunnen wij ook motoren leveren en onderhouden van andere fabrikanten.

Onderdelen bestellen

Heeft u voor uw Vetus of Yanmar onderdelen nodig? Dan sturen wij deze graag naar u toe. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte motoren.

Yanmar onderdelenVetus onderdelenGebruikte motoren

ONZE MOTORENAFDELING

Testen en reviseren

Met onze gespecialiseerde monteurs voeren wij in onze goed geoutilleerde werkplaats, maar ook wereldwijd services en reparaties uit aan scheepsmotoren. Wij beschikken over een Piper 2400 testbank. Op deze testbank kunnen motoren van 10 t/m 600 Pk getest worden op vermogen, koppel, turbodruk, uitlaatgastemperatuur en oliedruk. Bij al onze gereviseerde motoren wordt een testrapport geleverd.

Commerciële vaart

Onze motorenafdeling onderhoudt en repareert zowel motoren voor particulieren als voor de commerciële vaart. Veelal gaat het hierbij om onderhoud en reparaties van snelvarende schepen. Zo onderhoudt en repareert Gebroeders van Enkhuizen onder meer snelvarende politieschepen, watertaxi’s en peilboten.

 

Wilt u meer weten over onze motorenafdeling

Wilt u meer informatie over onze motorenafdeling? U vindt onze werf op Strânwei 11 in Makkum. Wij maken graag tijd voor u om alle mogelijkheden en wensen met u door te nemen.

+31 515 23 26 65
Stuur een mail
Gebroeders van Enkhuizen

Bezoek onze webshop voor serviceonderdelen

GEBRUIKTE SCHEEPSMOTOREN

Voor nieuwe scheepsmotoren bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast komt het regelmatig voor dat wij gebruikt motoren hebben staan. Ons aanbod gebruikte motoren staat hieronder weergegeven.

Yanmar 3YM20
Merk Yanmar
Type 3YM20
Prijs €5.650,-
Saildrive SD20
Draaiuren 0
Yanmar 3YM30
Merk Yanmar
Type 3YM30
PK 30
Cilinders 3
Prijs €7.275
Saildrive SD20
Draaiuren 0
Merk Volvo Penta
Type D6-435
PK 435
Cilinders 6
Prijs €16.500
Keerkoppeling 2F 220
Ratio 1.4