Motoren

De afdeling motoren van Gebroeders van Enkhuizen is gespecialiseerd in het repareren, reviseren en onderhouden van scheepsdieselmotoren, keerkoppelingen, sterndrives, generatorsets, hydrauliek en voortstuwingssystemen voor motor- en zeiljachten. Naast motoren van Yanmar, voor wie wij dealer zijn, kunnen wij ook motoren van andere fabrikanten leveren en onderhouden. Daarnaast kunnen wij u bij onverhoopte motorpech nabij de Nederlandse wateren bijstaan. Wij hebben servicebussen tot onze beschikking die voorzien zijn van de benodigde equipment om u weer onderweg te helpen.

Testen en reviseren

Met onze gespecialiseerde monteurs voeren wij in onze goed geoutilleerde werkplaats, maar ook wereldwijd services en reparaties uit aan scheepsmotoren. Wij beschikken over een Piper 2400 testbank. Op deze testbank kunnen motoren van 10 t/m 600 Pk getest worden op vermogen, koppel, turbodruk, uitlaatgastemperatuur en oliedruk. Bij al onze gereviseerde motoren wordt een testrapport geleverd.

Wilt u meer weten

Wilt u meer weten over onze motorenafdeling? U vindt onze werf op Strânwei 11 in Makkum. Wij maken graag tijd voor u om alle mogelijkheden met u door te nemen.

+31 515 23 26 65
Stuur een mail
Gebroeders van Enkhuizen