• Scheepsmotoren
    Scheepsmotoren
  • Installaties en refits
    Installaties en refits
  • Gebroeders van Enkhuizen: Winterberging en kraan
    Jachthaven en winterberging
    Jachthaven en winterberging

Onze services
A designer yacht is a companion for life

Allround watersportbedrijf gevestigd in Makkum.
U kunt bij ons terecht voor o.a. nieuwbouw,
refit, onderhoud, reparaties, installaties,
onderdelen, ligplaatsen en
winterberging.

 

HISWA

HISWA-RECRON

HISWA-RECRON is de ondernemersorganisatie van bedrijven in de watersport en recreatie. Als ondernemersorganisatie behartigd HISWA-RECRON de belangen van deze bedrijven op regionaal, nationaal en internationaal nivea. Gebroeders van Enkhuizen is al vanaf het begin lid van HISWA-RECRON. Binnen de ondernemersorganisatie is er een aparte afdeling voor jachtbouw. Ronald van Enkhuizen, mede-eigenaar van Gebroeders van Enkhuizen, is sinds 2013 Voorzitter Jachtbouw.

Certified Allround Yachtservice

Gebroeders van Enkhuizen is een HISWA Certified Allround Yachtservice Bedrijf. Dit is een kwaliteitskeurmerk voor reparatie en onderhoud aan jachten. Zo worden er eisen gesteld aan het opleidingsniveau en de uitrusting van het jachtservicebedrijf. Gecertificeerde bedrijven werken middels landelijk vastgestelde checklist via dezelfde protocollen. Aan de hand van een checklist worden de werkzaamheden inzichtelijk gemaakt voor de consument.

Jachtinstallaties

Gebroeders van Enkhuizen houdt zich steeds vaker bezig met het ontwerpen van nieuwe- en het aanleggen van bestaand bedradingscircuits voor particulieren en andere scheepswerven. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van deze installaties en elektrische systemen.

Complete refits

Wilt u uw jacht opknappen, updaten naar de meest recente technologieën of bent u toe aan een nieuwe indeling? Naast het bouwen van complete jachten houdt Gebroeders van Enkhuizen zich ook bezig met het refitten van bestaande jachten.

Dealerschappen

Gebroeders van Enkhuizen is al meer dan 25 jaar erkende dealer van Mastervolt. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd in de aanleg van elektrische installaties met Mastervolt componenten als basis. Ook hebben wij expertise in navigatiesystemen. Wij zijn erkend inbouwpunt van Raymarine, maar kunnen ook met andere merken overweg. Daarnaast zijn wij dealer van Side-Power boegschroeven.

JACHTHAVEN EN WINTERBERGING

Jachthaven

In het eerste dok achter de marina van Makkum (vanuit het IJsselmeer gezien) ligt onze jachthaven. De marina is ruim opgezet en herbergt 35 ligplaatsen. Elke ligplaats is voorzien van walstroom en aan stuurboord- of bakboordzijde van een steiger waardoor u makkelijk aan én van boord komt. Er is ook een prima douche- en toiletgelegenheid in het hoofdgebouw. U vindt hier ook een wasserette met wasmachine en droger. Op onze marina is een gratis WIFI-netwerk. De marina is op loopafstand van het gemoedelijke centrum van Makkum.

Prijslijst Marina

Winterberging

Uw boot kan bij ons zowel buiten als in de hal overwinteren. Alle voorzieningen voor winterberging zijn aanwezig en indien gewenst kan het schip aangesloten blijven op walstroom gedurende de hele winterperiode. Uiteraard kunnen we dan ook benodigde reparaties uitvoeren. Wij hebben de beschikking over een botenkraan die tot veertig ton kan liften. Op het industrieterrein is er de mogelijkheid om tot tachtig ton te liften. Gedurende het vaarseizoen kunnen we uw boot ook stallen. Zowel voor korte als voor langere perioden.

Prijslijst berging

Wilt u meer weten over onze services

Wilt u meer informatie over onze jachtservices? U vindt onze werf op Strânwei 11 in Makkum. Wij maken graag tijd voor u om alle mogelijkheden en wensen met u door te nemen.

+31 515 23 26 65
Stuur een mail
Gebroeders van Enkhuizen

Bekijk al onze jachten