Hiswa te Water 2017

By 14 augustus 2017Nieuws

HISWA te Water 29 augustus – 3 september 2017

Binnenkort begint de HISWA te water weer. De grootste in-water bootshow van Noord-Europa wordt dit jaar voor het laatst gehouden in Amsterdam Marina en zal vanaf 2018 plaatsvinden in de Bataviahaven te Lelystad. Naar mijn mening een uitstekend moment om de opzet van de HISWA te Water te veranderen en in de volgende edities ervoor te zorgen dat de Nederlandse Jachtbouw meer zichtbaar wordt. We mogen best wat trotser zijn op onze Nederlandse Jachtbouw en dit ook laten zien aan het publiek (‘ik ben uiteindelijk ook de voorzitter van de branchevereniging HISWA afdeling jachtbouw’).

De laatste twee jaren waren we op de HISWA te Water aanwezig met het luxe en snelvarende motorjacht Sossego Comfort 22, dit jaar tonen we onze laatst gebouwde Noordkaper 43. In deze Noordkaper 43 zijn enkele aanpassingen doorgevoerd en de meest in het oog springende is de anker-constructie die nu geïntegreerd is in de boegspriet. U vindt ons met Noordkaper 43 “Mabetica“ op standnummer E13. Op onze stand kunnen wij u ook informeren over de overige motor- en zeiljachten die wij bouwen en kunt zelfs binnenkijken in de Sossego Comfort 22 en de Enk-Sail 50 door middel van onze nieuwe Virtual Reality Tour. Onze eigen lijn Enk-Yachts wordt gepresenteerd en er is nog een nieuwe ontwikkeling namelijk ‘Enk-Share’; een ‘Boat Share Concept’ om ook de luxe jachtbouw voor een grotere groep mensen bereikbaar te maken door de kosten van een boot te delen. Vergeleken met andere branches staat dit concept in de watersportwereld nog in de kinderschoenen, maar wij geloven erin en informeren u graag. Wij ontmoeten u graag op onze stand E13 van 29 augustus tot en met 3 september 2017, dagelijks van 10.00-18.00 uur.

Tevens wil ik u graag attenderen op ons 25 jarig jubileum, we bestaan in september 2017 25 jaar en dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op 23 september 2017 organiseren wij onze Jubileumdag, tussen 11.00-16.00 uur is iedereen welkom op Stranwei 11 te Makkum. Vele, van de door ons gebouwde, schepen zijn aanwezig en te bezichtigen en er is een kleine nautische lifestyle fair.

Ronald van Enkhuizen