Enkcraft

Small Super Yachts, where the
owner can still be the Skipper

ENKCRAFT STATUM

Snelvarend aluminium motorjacht

Gaat u het liefst het open water op? Voor een Enkcraft Statum is geen zee te hoog. Dit snelvarend motorjacht wordt gebouwd in aluminium. Om het comfort op zee te vergroten is het jacht standaard uitgerust met een stabilisatiesysteem. Het jacht wordt semi-custombuilt gebouwd waardoor elke Enkcraft Statum uniek is. In de uitvoering en styling geeft het jacht met haar rechtopstaande ramen in het stuurhuis een knipoog naar de superjachtbouw, waar Nederland wereldwijd bekend om staat. Het jacht wordt gebouwd in een serie van 18 tot en met 24 meter.

Vakmanschap: van binnen en buiten

De aluminium romp wordt gebouwd van digitaal gesneden plaat. Bij het design van de romp hebben we uiteraard rekening gehouden met de goede vaareigenschappen, maar ook met de waardeproposities van een Enkcraft Statum: veel comfort en zo weinig mogelijk onderhoud. Qua styling en lay-out is er heel veel mogelijk, daarom kijken we samen met u naar uw wensen. Zowel design als bouw wordt zeer professioneel en doordacht uitgevoerd.

Voor grotere gezelschappen

De Enkcraft Statum is ontworpen om comfortabel te varen met familie, maar is ook uitermate geschikt om met een grote groep vrienden en/of relaties een dag aangenaam te cruisen. Verschillende zitgroepen aan dek geven de mogelijkheid om in de zon of juist in de schaduw aangenaam te vertoeven, maar net wat uw gasten prefereren.

“Ships are the nearest things to dreams
that hands have ever made.”

Robert N. Rose

Wat typeert een Enkcraft Statum?

  • Ze worden gebouwd in aluminium
  • Ze zijn snelvarend
  • Ze zijn semi-custom built
  • Ze zijn van zeer hoge kwaliteit
  • Ze zijn bijzonder fraai gelijnd
  • Ze zijn geheel van Nederlandse makelij

Onderhoud en service

Gebroeders van Enkhuizen verzorgt niet alleen de nieuwbouw van jachten maar zet zich ook in voor het onderhoud en service van de jachten. Onze werf zal u bijstaan tot vele jaren na de nieuwbouw van het jacht en u helpen met begeleiding en service om het jacht in topconditie te houden. Zo kunt u vertrouwen op jarenlang vaarplezier en zo min mogelijk zorgen. Het bezitten van een Enkcraft Statum is iets waar u trots op kunt zijn én blijven.

Wilt u meer weten over de Statum

Wilt u meer weten over de Enkcraft Statum? U vindt onze werf op Strânwei 11 in Makkum. Wij maken graag tijd voor u om alle mogelijkheden en wensen met u door te nemen.

+31 515 23 26 65
Stuur een mail
Gebroeders van Enkhuizen

“My escape is just to get in a boat
and disappear on the water.”

Carl Hiaasen

Specificaties

Bekijk al onze jachten