[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Van 19 juni t/m 22 juni is Gebroeders van Enkhuizen aanwezig geweest op The Superyacht Cup Palma de Mallorca. De Falcon – Sossego Comfort 22 heeft hier als VIP-boot gevaren, zoals te zien op de foto.

Nu maken wij ons op voor een veelbelovende zomer, waarin we zullen deelnemen aan verschillende boatshows (ook internationale). Hieronder de bootshows waar wij bij aanwezig zullen zijn:

Allt på Sjön 2019 (All at sea) 31 augustus t/m 1 september Gustavsberg (dichtbij Stockholm)
HISWA te water Lelystad, van 4 t/m 8 september
Cannes Yachting Festival, van 10 t/m 15 september in Cannes (Frankrijk)

Een nieuwe Enksail Noordkaper 43 zal zijn te bewonderen tijdens de boatshow in Gustavsberg, deze boot is volledig gecustomized en aangepast aan de vaaromstandigheden in Scandinavië. We zullen deelnemen aan de Cannes Boatshow met de Falcon – Sossego Yachts, een snelvarend motorjacht van 22 meter. Op de Hiswa zal de Orion (design van Kees Van de Stadt) te bewonderen zijn. De Orion is een aluminium zeiljacht, met dekhuis en een sportief uiterlijk. Houd onze social media de komende tijd in de gaten voor meer informatie!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]