Custom-built

We do not build yachts,
we build dreams

CUSTOM-BUILT

Wat is custom-built?

Wij bouwen al onze jachten custom-built of semi-custom-built. Onze eigen modellen, de Enksails, Enkcrafts en Sossego modellen, zijn semi-custom-built. Dit houdt in dat de romp van het model iedere keer vast staat en u zélf veel invloed heeft op de indeling van het interieur, de lay-out en de styling. Maar ook bouwen we andere ontwerpen geheel custom-built. Zo hebben we al motor en zeiljachten gebouwd van verschillende designers.

Nieuwbouw en refit

Door de jaren heen hebben wij zowel voor particulieren als andere scheepswerven zeer uiteenlopende nieuwbouwprojecten uitgevoerd op custom-built basis. We hebben hierbij custom zeiljachten, snelvarende jachten en motorcruisers gemaakt in aluminium, staal en polyester. Het bouwen van een custom-built jacht wordt bij ons kostentechnisch interessant vanaf circa 13 meter. Naast de nieuwbouw van custom-built jachten kunt u ook bij ons terecht voor refitwerkzaamheden aan uw bestaande jacht.

Wilt u meer weten over custom-built

Wilt u meer informatie over onze custom-built mogelijkheden of refitwerkzaamheden aan uw bestaande jacht? U vindt onze werf op Strânwei 11 in Makkum. Wij maken graag tijd voor u om alle mogelijkheden en wensen met u door te nemen.

+31 515 23 26 65
Stuur een mail
Gebroeders van Enkhuizen