• Motoren
  Motoren
  De afdeling motoren van de Gebroeders van Enkhuizen is gespecialiseerd in het repareren, reviseren en onderhouden van scheepsdieselmotoren.
 • Tweedehands jachten
  Tweedehands jachten
  Op deze pagina worden tweedehands jachten gebouwd door Gebroeders van Enkhuizen weergegeven.
 • Gebroeders van Enkhuizen: Winterberging en kraan
  Jachthaven en berging
  Jachthaven en berging
  Op de Strânwei 15 hebben wij een ruime marina met 35 ligplaatsen én een winterberging voorzien van alle gemakken.
 • Yanmar webshop
  Yanmar webshop
  Als officiële dealer van Yanmar hebben wij een grote voorraad Yanmar onderdelen. Een deel hiervan bieden wij aan in onze webshop.
 • Tweedehands motoren
  Tweedehands motoren
  Zo nu en dan bieden wij een tweedehands motor aan van Yanmar of een ander merk.
 • Jachtinstallaties
  Jachtinstallaties
  Gebroeders van Enkhuizen heeft een expertise in het ontwerpen- en het aanleggen van bedradingscircuits.

Onze services

A designer yacht is a companion for life

Allround watersportbedrijf gevestigd in Makkum.
U kunt bij ons terecht voor o.a. nieuwbouw,
refit, onderhoud, reparaties, installaties,
onderdelen, ligplaatsen en
winterberging.

 

Jachtservice

De locatie van ons jachtservicebedrijf in het Friese Makkum heeft een directe vaarverbinding met het IJsselmeer. Met de servicebussen komen we op vele locaties in het hele land. Wij hebben specialisme voor de techniek aan boord van uw jacht en kunnen u bijstaan bij onderhoud en bij pech. Als u problemen heeft kunnen wij u adequaat bijstaan om ervoor te zorgen dat u snel weer onderweg bent met uw schip. In onze jachthaven worden plaatsen vrijgehouden voor reparatieklussen, grotere schepen kunnen bij ons aan de kade terecht voor hulp. Wij hebben de beschikking over een botenkraan die tot veertig ton kan liften. Op het industrieterrein is er de mogelijkheid om tot tachtig ton te liften.

Jachthaven en winterberging

Aan de Strânwei 15 te Makkum hebben wij een marina die ruim is opgezet en 35 ligplaatsen herbergt. Op deze marina is een prima douche- en toiletgelegenheid, een wasserette met wasmachine en droger en een gratis WIFI-netwerk. Uw boot kan bij ons zowel buiten als in de hal overwinteren. Alle voorzieningen voor winterberging zijn aanwezig en indien gewenst kan het schip aangesloten blijven op walstroom gedurende de hele winterperiode. Uiteraard kunnen we dan ook de benodigde reparaties uitvoeren.

Meer info Prijslijst Marina Prijslijst berging

Gebroeders van Enkhuizen: Winterberging en kraan
Gebroeders van Enkhuizen: motoronderhoud, Yanmar-dealer

Motoren

De afdeling motoren van Gebroeders van Enkhuizen is gespecialiseerd in het repareren, reviseren en onderhouden van scheepsdieselmotoren, keerkoppelingen, sterndrives, generatorsets, hydrauliek en voortstuwingssystemen voor motor- en zeiljachten. Wij zijn dealer van Yanmar, maar kunnen ook motoren van andere fabrikanten leveren en onderhouden. In onze werkplaats hebben wij de beschikking over een Piper 2400 testbank, waarmee wij motoren van 10 t/m 600 Pk kunnen testen op vermogen, koppel, turbodruk, uitlaatgastemperatuur en oliedruk.

Meer info Yanmar Tweedehands motoren

Jachtinstallaties

Gebroeders van Enkhuizen houdt zich steeds vaker bezig met het ontwerpen van nieuwe- en aanleggen van bestaande bedradingscircuits voor andere scheepswerven en particulieren. Wij zijn al meer dan 20 jaar erkende dealer van Mastervolt en door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd in de aanleg van elektrische installaties met Mastervolt componenten als basis. Ook hebben wij expertise in navigatiesystemen. Wij zijn erkend inbouwpunt van Raymarine navigatiesystemen, maar wij kunnen ook met andere merken overweg.

Meer info

Tweedehands jachten en motoren

Op deze pagina’s vindt u tweedehands jachten en motoren. Op de jachtenpagina plaatsen wij tweedehands jachten die door ons gebouwd zijn. Zodra er een jacht van ons tweedehands aangeboden wordt, melden wij dit ook op onze Facebook- en Instagrampagina. Zo nu en dan bieden wij ook tweedehands motoren aan.

Tweedehands jachten Tweedehands motoren