Jachthaven en winterberging

Jachthaven en winterberging

Jachthaven

In het eerste dok achter de marina van Makkum (vanuit het IJsselmeer gezien) ligt onze jachthaven. De marina is ruim opgezet en herbergt 35 ligplaatsen. Elke ligplaats is voorzien van walstroom en aan stuurboord- of bakboordzijde van een steiger waardoor u makkelijk aan én van boord komt. Er is ook een prima douche- en toiletgelegenheid in het hoofdgebouw. U vindt hier ook een wasserette met wasmachine en droger. Op onze marina is een gratis WIFI-netwerk. De marina is op loopafstand van het gemoedelijke centrum van Makkum.

Prijslijst Marina

Winterberging

Uw boot kan bij ons zowel buiten als in de hal overwinteren. Alle voorzieningen voor winterberging zijn aanwezig en indien gewenst kan het schip aangesloten blijven op walstroom gedurende de hele winterperiode. Uiteraard kunnen we dan ook benodigde reparaties uitvoeren. Wij hebben de beschikking over een botenkraan die tot veertig ton kan liften. Op het industrieterrein is er de mogelijkheid om tot tachtig ton te liften. Gedurende het vaarseizoen kunnen we uw boot ook stallen. Zowel voor korte als voor langere perioden.

Prijslijst berging

Wilt u meer weten

Wilt u meer weten over de jachthaven of winterberging? U vindt onze werf op Strânwei 15 in Makkum. Wij maken graag tijd voor u om alle mogelijkheden met u door te nemen.

+31 515 23 26 65
Stuur een mail
Gebroeders van Enkhuizen